Tehéntejből

tehén

A friss tehéntejből számtalan terméket lehet előállítani, melyek a különböző fűszerezésnek és ízesítésnek köszönhetően változatossá és egészségessé teszik mindennapi étkezésünket.

A tejtermékek sokkal könnyebben emészthetőek, mint a feldolgozatlan nyers tej.

Sajt, vaj, joghurt, túró, kefir, tejszín, tejföl formájában a szervezetünk számára biztosíthatjuk a szükséges vitamin, fehérje, kalcium, különböző ásványi anyagok, B12 vitamin, D-vitamin, aminosavak és nyomelemek jelentős részét.

Tejtermékek fogyasztásával pótolhatóak azok a tápanyagok, melyekből a húsmentes étkezés során a szervezetünk hiányt szenved.

2492 látogató 2 mai látogató
Tetszett az oldal? Értesítse barátait, ismerőseit:

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Bezár